Over ons

Over ons

Van Dijk Groothandel BV is leverancier van boomschors en aanverwante natuurproducten. Onze hoofdactiviteit is de productie, in- en verkoop van boomschors. Een belangrijke activiteit binnen ons bedrijf is dat we een onafhankelijke grondstoffenleverancier zijn voor verschillende potgrondbedrijven onder het RHP-keurmerk. Dit keurmerk waarborgt de kwaliteit van het product in de keten van winning tot verwerking bij de afnemer.

Wij leveren kwaliteitsproducten aan potgrondbedrijven, gemeenten, groenvoorzieners, aannemers, afhaalcentra, de recreatieve sector en agrarische sector, particulieren en vele anderen. Tevens leveren wij diverse bodemverbeteraars en bodembedekkers. Van Dijk Biofiltratie BV is een dochteronderneming van Van Dijk Groothandel BV en is gespecialiseerd in het leeghalen, afvoeren, leveren en afvullen van biofiltermateriaal voor in biofilters.

Historie

In mei 1945 werd het bedrijf opgericht en is er gestart met een bloemisterij en kwekerij. Later is hier een tuincentrum en hoveniersbedrijf bijgekomen. In 1976 is het bedrijf overgenomen door de volgende generatie van Van Dijk en is er tevens gestart met de productie, in- en verkoop van boomschors. In mei 1992 is er een splitsing gemaakt in Van Dijk Groenvoorzieningen BV en is Van Dijk Groothandel BV, Groothandel in Boomschors opgericht en als zelfstandig bedrijf gaan opereren. Van Dijk Groenvoorzieningen BV is nog steeds een succesvol en zelfstandig hoveniersbedrijf.

VAN DIJK GROOTHANDEL BV

Groothandel in Boomschors
Van Dijk Groothandel BV is leverancier van boomschors en aanverwante natuurproducten. Onze hoofdactiviteit is de productie, in- en verkoop van boomschors. Een belangrijke activiteit binnen ons bedrijf is dat we een onafhankelijke grondstoffenleverancier zijn voor verschillende potgrondbedrijven onder het RHP-keurmerk. Dit keurmerk waarborgt de kwaliteit van het product in de keten van winning tot verwerking bij de afnemer. Wij leveren kwaliteitsproducten aan potgrondbedrijven, gemeenten, groenvoorzieners, aannemers, afhaalcentra, de recreatieve sector en agrarische sector, particulieren en vele anderen.
Meer over Van Dijk Groothandel BV

Diverse toepassingen